Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 17. 9. 2013


VLOM V FRIZERSKI SALON

9. septembra so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je v kraju Mestinje neznanec vlomil v frizerski salon Tončka. Na kraju so policisti in kriminalisti opravili ogled in ugotovili, da je neznani storilec v času vikenda, ko je bil salon zaprt, vlomil skozi okno in iz notranjosti odtujil aparat za striženje in nekaj drugih predmetov. Policisti o storilcu še zbirajo podatke, o vlomu pa bodo s kazensko ovadbo obvestili pristojno državno tožilstvo.

VLOM V VINSKO KLET

10. septembra so bili policisti PP Šmarje pri Jelšah obveščeni, da je v kraju Jerovska vas neznanec vlomil v vinsko klet. Na kraju so policisti in kriminalisti opravili ogled in ugotovili, da je neznani storilec vlomil skozi vrata v kletne prostore in iz notranjosti odtujil raznorazno električno orodje ter televizor. Policisti o storilcu še zbirajo podatke, o vlomu pa bodo s kazensko ovadbo obvestili pristojno državno tožilstvo.

KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU

14. septembra so policisti PP Šmarje pri Jelšah v kraju Kristan vrh zaradi kršitve določil Zakona o javnem redu in miru intervenirali na javnem kraju. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je v gostinskem lokalu razgrajal eden izmed gostov in med tem razbil nekaj kozarcev ter ostalega inventarja, s strani policistov mu je bil izdan plačilni nalog. 

 

                                                                                 Iztok PINTER

                                                                    KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

                                                                           višji policijski inšpektor II