PP Rogaška Slatina: 17. 9. 2013

17. 9. 2013 8:56

Prekratka varnostna razdalja

13. 9. 2013 je v Spodnjem Gaberniku prišlo do prometne nesreče med dvema osebnima avtomobiloma. Policisti, ki so opravili ogled kraja prometne nesreče, so ugotovili, da je do trčenja med vozili prišlo zaradi prekratke varnostne razdalje. Kršitelju so izrekli globo zaradi kršitev zakona o pravilih cestnega prometa. V nesreči je nastala »le« materilna škoda.

Pes napadal koze

14. 9. 2013 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je v okolici Rogaške Slatine pes preskočil ograjo ograde in tam napadal koze. Ker je bil pri ogradi prisoten tudi lastnik, je psa nagnal iz ograde. Policisti so lastnici psa izrekli globo.

Ilegalno vstopila v Slovenijo

12. 9. 2013 so policisti PP Rogaška Slatina v cestnem prometu kontrolirali voznika osebnega avtomobila, doma iz območja Ljubljane. Med kontrolo je bilo ugotovljeno, da v vozilu prevaža državljana Turčije, ki sta pred tem ilegalno prestopila državno mejo. Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da sta tujca ilegalno vstopila v državo, preko reke Sotle na območju Dobovca. Vozniku in tujcema so policisti izrekli globo po zakonu o tujcih, prav tako pa sta bila v nadaljnjem postopku tujca vrnjena v R Hrvaško.

 

                                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                            policijski inšpektor I

Vam je članek zanimiv? Delite ga s prijatelji:
X
139 queries in 2,084 seconds.