Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Avtokleparstvo in ličarstvo Krajnc d.o.o. praznovalo 20 let


Avtokleparstvo in ličarstvo Krajnc d.o.o. iz Šmarja pri Jelšah je v teh dneh praznovalo 20 let svojega poslovanja. Obletnico so počastili v soboto, 7. septembra 2013, z druženjem s svojimi poslovnimi partnerji in sorodniki. Obiskala sta jih tudi župan Šmarja pri Jelšah, Jože Čakš in predsednik območne obrtne zbornice Šmarje pri Jelšah, Darko Stojnšek.

 

Več kot 100 gostov je lahko uživalo v prekrsani soboti. Kolektiv podjetja Krajnc d.o.o. je najprej postregel z zanimivim voznim parkom. Predstavili so avtomobile, ki so jih v zadnjih mesecih prenovili v njihovi delavnici. Ker pa dobrih avtomobilov ni brez lepih deklet, so sobotno druženje še posebej popestrile simpatične plesalke, ki so uprizorili  “carwash” nastop ob unikatno barvanih avtomobilih Nissan 350Z in Porsche Cayenne.

Prisotne so zabavali tudi šmarski stand up komik Aleš Novak, kultni kantavtor Adi Smolar, domači ansambel Mladi upi, in DJ Mr. DEE.

 

Najprej je direktor družinskega podjetja s 13 zaposlenimi, Darko Krajnc nagovoril zbrane in kasneje še odgovoril na nekaj naših vprašanj, nato pa je nekaj besed o podjetju povedal tudi župan, Jože Čakš. Oba videa si lahko ogledate spodaj.

 

Kot se za takšno obletnico spodobi, so pri avtokleparstvu in ličarstvu Krajnc d.o.o poskrbeli za posebno presenečenje. Delo njihove ekipe za prenovo vozil so povzeli v zanimo video reportažo, ki prikazuje celoten proces prenove ameriškega starodobnika Plymouth roadrunner 340, letnik 1972.

Več fotografij s praznovanja 20. letnice avtokleparstva in ličarstva Krajnc si oglejte v galeriji fotograij (klik) in na spletni strani podjetja Krajnc d.o.o. (klik)

Čestitkam se pridružujemo tudi v uredništvu našega spletnega časopisa!