Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Domači koncert ansambla Unikat v Gorici pri Slivnici (foto, video)


Ansambel Unikat, trenutno eden izmed najbolj vročih ansamblov na slovenski narodno-zabavni sceni, je v petek, 30. avgusta 2013, v Gorici pri Slivnici pripravil odmeven koncert ob izidu svoje nove zgoščenke. Poleg gostiteljev večera so na odru nastopili tudi ansambel Petka, ansambel Spev, Gadi, Mladi Korenjaki ter Nuša Derenda.

 

O koncertu ansambla Unikat lahko govorimo v presežkih. Ob zanimivi sceni in odlični glasbi je okoli dva tisoč glava razigrana množica obiskovalcev skozi celoten koncert dihala s člani ansambla Unikat. Na dve uri dolgem koncertu so Unikatovci dokazali zakaj so eden izmed najbolj vročih slovenskih narodno-zabavnih ansamblov. S preigravanjem njihovih vsem dobro poznanih skladb, s humornimi vložki in edinstvenim povezovanjem večera, so zbrani publiki pričarali nepozabne, unikatne trenutke.  

Da pa je bil večer še bolj pester so se gostitelji večera odločili k sodelovanju povabiti same odlične glasbenike. Na odru so nastopili skupina Gadi, ansambel Spev, ansambel Petka, Mladi Korenjaki ter Nuša Derenda. Da pa bi pričarali nekaj nostalgije, so se Unikatovci odločili, da bodo k sodelovanju povabili tudi dva njihova nekdanja člana, in sicer dekle s kitkami Špelo Žafran ter bivšega kitarista Luko Polenška, ki sta skupaj z Davorjem Pušnikom, Urošem Tašnerjem in ansamblom Petka izvedla njihovo najbolj znano, že skoraj ponarodelo pesem Ne cukaj me za kitki. 

 

Po končanem koncertu je sledila veselica z ansambli Spev, Petka, Unikat ter Mladimi upi, ki so zbrano množico obiskovalcev zabavali do zgodnjih jutranjih ur.

 Vabljeni k ogledu fotogalerije(KLIK!)

 v/t/f: Dejan Hribernik