Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 14. 8. 2013


Nekaj dogodkov, ki so jih v zabeležili v času od 6. do 12. 8. 2013 na šentjurski policijski postaji:
 

1. KAZNIVA DEJANJA – 7
2. PREKRŠKI PO JAVNEM REDU IN MIRU – 1
3. PRIDRŽANJE DO IZTREZNITVE – 0
4. OBRAVNAVANIH PROMETNIH NESREČ – 3
5. PN S TELESNIMI POŠKODBAMI – 2
6. PODANIH OBDOLŽILNI PREDLOGOV PO CPP – 0
7. PODANI PREDLOGI PREKRŠKOVNEMU ORGANU – 0
8. IZDANIH PLAČILNIH NALOGOV – 28
9. PREIZKUŠENIH Z ALKOTESTOM – 73
10. ODVZETIH VOZNIŠKIH DOVOLJENJ – 0
11. ODVZETIH REGISTRSKIH TABLIC – 0
12. ZASEŽ-NIH VOZIL – 0

 

ČETRTEK, 8. 8. 2013

POŠKODOVANJE FASADE

Tega dne so bili policisti obveščeni o poškodovanju hiše in sicer je osumljenec z motornim oljem in barvo polil fasado in dvorišče stanovanjske hiše. Materialna škoda še ni ocenjena, je pa velika. Dejanje je storil najverjetneje iz maščevalnosti. Škodo pa bo občutil, ko jo bo moral plačati. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba.

UDARIL GA JE SOSED

Tega dne je na PP Šentjur krajan iz Vodul obvestil PP, da ga je udaril sosed, ki ga je pri tem brez razloga obdolžil za klevete. Kljub temu, da je oškodovanec hud srčni bolnik, ga je sosed kljub temu močno udaril, zaradi česar se je med padcem poškodoval. Junak se bo zagovarjal na sodišču.

PETEK,  9. 8. 2013

TATVINA NAFTE

Tujec je s tovornim avtomobilom počival na počivališču Zima na A1. Ko se je po počitku hotel odpeljati, je opazil, da je z gorivom na minimumu. Ko je šel pogledat rezervoar, pa je opazil, da mu je NN odtujil 200 litrov nafte.

PN III. kategorije v HRASTJU

Tega dne sta se potnici peljali z osebnim avtomobilom po lokalni cesti v Hrastju. Kljub temu, da je voznica cesto dobro poznala, je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala s ceste in trčila v kamen. Pri tem se je sopotnica hudo telesno poškodovala. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba.

SOBOTA 10. 8. 2013

TATVINA BANČNIH KARTIC

Tega dne je na PP poklicala oškodovanka in povedala, da je ugotovila, da ji je od četrtka do sobote NN odtujil 3 bančne kartice in jih tudi uporabil na bankomatu ter jo oškodoval za 380 €.

TATVINA TORBICE NA POČIVALIŠČU
Na območju celotne RS prihaja na počivališčih avtoceste najprej do poškodovanj pnevmatik, nato pa do tatvin torbic in denarnic iz vozil. Policisti bodo okrepili nadzor na tem območju, vse bralce pa se opozarja na previdnost, če bodo počivali na počivališčih avtocest.

Po pooblastilu komandirja policijske postaje
Martin Kumer
Pomočnik komandirja PP

cialis