Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 3. 7. 2013


Nekaj dogodkov, ki so jih v zabeležili v času od 18. 6. do 1. 7. 2013 na šentjurski policijski postaji:

 

1. KAZNIVA DEJANJA – 19

2. PREKRŠKI PO JAVNEM REDU IN MIRU – 3
3. PRIDRŽANJE DO IZTREZNITVE – 0
4. OBRAVNAVANIH PROMETNIH NESREČ – 4
5. PN S TELESNIMI POŠKODBAMI – 2
6. PODANIH OBDOLŽILNI PREDLOGOV PO CPP – 1
7. PODANI PREDLOGI PREKRŠKOVNEMU ORGANU – 1
8. IZDANIH PLAČILNIH NALOGOV – 23
9. PREIZKUŠENIH Z ALKOTESTOM – 103
10. ODVZETIH VOZNIŠKIH DOVOLJENJ – 0
11. ODVZETIH REGISTRSKIH TABLIC – 0
12. ZASEŽENIH VOZIL – 0

 

 

UKRADEL NAFTO IZ TOVORNJAKA

Tat je 18. 6. 2013 izkoristil počitek voznika tovornega vozila na počivališču ZIMA in mu odtujil večjo količino nafte iz rezervoarja.

TATVINA DENARNICE

Nepridiprav je 19. 6. 2013 izkoristil nepazljivost zaposlenih VVZ v Šentjurju in enemu od zaposlenih odtujil denarnico iz oblačila v vrtcu. Kdo je nepridiprav policisti še poizvedujemo.

VLOM V GRADBENO LOPO

Zjutraj 20. 6. 2013 smo bili obveščeni, da je NN preko noči vlomil v gradbeno lopo postavljeno pri OŠ v Dramljah, kjer bodo pričeli s sanacijo šole. NN je podjetje oškodoval za 200 evrov.

TATVINA OKRASNIH POKROVOV

Lastniku vozila je neznanec 19. 6. 2013 med 20.00 in 22.30 uro z vozila parkiranega na parkirišču za kulturnim domom Šentjur odtujil vse 4 okrasne pokrove koles in po dejanju odšel neznano kam. Oškodoval ga je za približno 100 evrov.

PO CIGARETE

Preko noči je bilo vlomljeno v trgovino v Dramljah. Neznanci so iz trgovine odtujili večjo količina cigaret.

POŠKODOVAL DVORIŠČE

Neznanec je preko noči na petek 21. 6. 2013 občanki iz Večjega Brda po svoje uredil dvorišče, in sicer ji ga je polil z rabljenim motornim oljem. Povzročil ji je za približno 300 evrov škode. Kaj je bil razlog takega početja ni znano oškodovanki še manj pa policistom.

POŠKODOVAN KOLESAR

Pri srečevanju med kolesarjem in kmetijskim traktorjem je 25. 6. 2013 v Slatini pri Ponikvi prišlo do padca kolesarja. Kolesar se je med padcem poškodoval in bil odpeljan v bolnišnico Celje. Policisti smo ugotovili, da je prometno nesrečo povzročil sam kolesar in je za kršitev prejel plačilni nalog za plačilo globe.

ODTUJILI DELE IZ VOZILA

26. 6. 2013 smo bili obveščeni, da so neznanci preko noči iz osebnega avtomobila v Šentjurju demontirali dele in sicer del zadnjega odbijača.

TANKAL PA NI PLAČAL

Policisti smo bili 26. 6. 2013 obveščeni, da je lastnik opel omege ponovno tankal svoje vozilo na bencinskem servisu. Voznika je posnela video nadzorna kamera.

OPLAŽENJE

V jutranjih urah 28. 6. 2013 smo bili obveščeni, da se je na cesti iz Grobelnega proti Celju pripetila prometna nesreča zaradi nepravilnega srečevanja zaradi česar je prišlo do oplaženja med vozili. Voznik pobeglega tovornega vozila je bil naložen z lesom. Policisti voznika še iščemo.

PRETEP

V noči na nedeljo je na veselici prišlo do prepira in nato še manjšega pretepa med dvema mladeničema. Eden pretepač je bil lahko telesno poškodbo in je bil odpeljan na zdravljenje v bolnico Celje, drugi udeleženec pa bo prejel plačilni nalog za plačilo globe.

 

Po pooblastilu komandirja policijske postaje
Slavko Mlakar
Pomočnik komandirja PP

cialis