Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Gasilsko veselico PGD Rogaška Slatina popestrili tudi zbrani na dekliščini


V soboto 20. julija so člani Prostovoljnega gasilskega društva Rogaška Slatina pripravili tradicionalno gasilsko veselico, na kateri je nastopil Ansambel  bratov Poljanšek. Kot je na gasilskih veselicah že v navadi, člani gasilskih društev poskrbijo za obilico dobre volje, dobre hrane in rujne kapljice, tokrat pa so za posebno popestritev poskrbeli tudi zbrani na dekliščini, ki so se na veselico pripeljali kar s traktorji in nakladalkama.

 

Kot je na veselici v Rogaški Slatini v navadi se vso dogajanje začne sorazmerno pozno oziroma bolje rečeno kar nekaj časa po uradnem delu. Tako je bilo tudi letos, ko je glavnina vseh obiskovalcev prišla med deseto in enajsto uro zvečer, kljub temu, da je bil uradni začetek veselice ob devetnajsti uri, in s tem potrdili upe organizatorjev, ki jim je tudi letos uspelo pripraviti odlično zabavo in na prizorišče pred gasilskim domom na Prvomajski ulici v Rogaški Slatini privabiti tako mlajše kot tudi malo manj mlajše željne zabave. 

 

Številni obiskovalci so uživali in plesali ob zvokih tako narodne kot tudi zabavne glasbe v izvedbi članov Ansambla bratov Poljanšek. Članice in člani prostovoljnega gasilskega društva so se tudi letos nadvse potrudili in pripravili srečelov z bogatimi dobitki.

Vabljeni k ogledu fotogalerije (KLIK!)

v/t/f: Dejan Hribernik