Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

10. Šmarski kolesarski maraton – pol cenejše prijavnine


Prekrasno Kozjansko-obsoteljsko gričevje ponovno vabi navdušene kolesarje, da po njegovih klancih in dolinah preizkusijo svojo kolesarsko znanje in sposobnosti. V nedeljo, 4. avgusta ob 10. uri bo namreč izpred gasilskega doma Šmarje pri Jelšah v okviru tradicionalnega Šmarskega kolesarskega maratona na razgibano pot krenilo več sto kolesarjev. 

Podali se bodo na štiri različno dolge ture. Nekateri bodo prevozili 23km, tisti nekoliko bolj pripravljeni 48km, oni z največ kilometrine v nogah pa se bodo lahko celo podali na 73 kilometrsko vožnjo. Za najmlajše bo organizirani mini maraton  v dolžini 1,2 km.

Vsak udeleženec bo ob prijavnini prejel majico in malico, ob vrnitvi v cilj pa bo obdarjen s kolajno in osvežilnim napitkom.

Prijavnina za Šmarski kolesarski maraton znaša 15 €, za imetnike olimpijske kartice 13 € in družine nad 5 udeleženci 12 €. Plačate jo lahko na dan prireditve ali naročite po e-pošti [email protected].

V posebni promocijski akciji na Kozjansko.info in Polovička.si, za prijavnino odštejete le pol cene, torej 7,5 €. Ponujamo namreč 20 pol cenejših prijavnin.

Za pol cenejše prijavnine na  Šmarski kolesarski maraton je potrebno na Polovička.si izpolniti poseben obrazec (klik!). V obrazcu označite, koliko prijavnin želite naročiti (naročite lahko minimalno 2 prijavnini)

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup prijavnin po polovični ceni. (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

Pol cenejše prijavnine se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 20!

Za pokušino pa si oglejte reportažo z lanskega kolesarskega maratona (klik!)  , nato pa:

Obiščite Polovička.si in si zagotovite sodelovanje Šmarskem kolesarskem maratonu po polovični ceni (klik)!