Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Premiera filma IZHOD z Aljošo Kovačičem v Rogaški Slatini – podarjamo vstopnice


Pred dobrim tednom dni smo na Kozjansko.info objavili pogovor z uspešnim šmarskim filmskim igralcem Aljošo Kovačičem, v soboto, 22. junija pa si boste v slatinskem Kulturnem centru lahko ogledali premierno uprizoritev najnovejšega slovenskega celovečernega filma IZHOD, v katerem Aljoša igra glavno vlogo. Premiera bo v soboto ob 20. uri, ponovitvi filma pa v nedeljo 23. 6. ob 18. in 20. uri.

Gre za lahkotno, sproščeno akcijsko komedijo, v kateri ne manjka akcije, kakršne smo vajeni iz ameriških filmov, obenem pa se boste ob njej na trenutke pošteno nasmejali.

Po ogledu filma vabljeni na pogovor z Aljošo Kovačičem in zakusko.

Na Kozjansko.info pa svojim zvestim bralcem seveda tudi tokrat podarjamo brezplačne vstopnice za ta zanimiv dogodek. 6 srečnežev si bo namreč premiero filma ogledalo brezplačno. Trem izžrebancem bomo namreč podarili vsakemu po dve vstopnici za slatinsko premiero filma IZHOD.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da všečkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Kozjansko.info že všečkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si (klik).

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do četrtka, 20. aprila do 21. ure, bomo izžrebali 3 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za sobotno premiero filma IZHOD.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Obiščite torej Polovička.si (klik) in si z malo sreče zagotovite 2 vstopnici za premierno predstavo novega slovenskega celovečernega filma IZHOD z Aljošo Kovačičem

Po dogodku si boste na Kozjansko.info lahko ogledali obsežno foto-reportažo s premiere!