Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šmarje pri Jelšah: 25. 6. 2013


ILEGALNO V SLOVENIJO

20. 6. 2013 so imeli policisti PP Šmarje pri Jelšah v postopku 4 državljane Kosova, za katere se je ugotovilo, da so ilegalno vstopili v Slovenijo, in sicer iz Madžarske. Po končanem postopku so bili uspešno vrnjeni madžarskim varnostnim organom.

POŽAR

V nočnih urah 20. 6. 2013 je bila PP Šmarje pri Jelšah obveščena, da je prišlo v kraju Klake do požara na gospodarskem poslopju. Pri samem ogledu je bilo ugotovljeno, da je prišlo do požara na električni napeljavi traktorja, od koder se je požar razširil na gospodarsko poslopje in objekt v celoti uničil. Nastala je zelo velika materialna škoda, prav tako se je lastnik objekta lažje telesno poškodoval, ko je poskušal reševati živino.

O samem dogodku bodo policisti s poročilom obvestili Okrožno državno tožilstvo.

TATVINA DENARJA IZ GARDEROBNE OMARICE

Policisti PP Šmarje pri Jelšah so bili 22. 6. 2013 obveščeni o tatvini denarja iz garderobne omarice na bazenu v Podčetrtku. Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom ugotovili, da je neznani storilec iz dveh garderobnih omaric, v katere je vlomil, odtujil skupno okoli 600 EUR. Policisti bodo na ODT Celje podali kazensko ovadbo. 

                                                                                                                            Iztok PINTER

   KOMANDIR POLICIJSKE POSTAJE

     Višji policijski inšpektor II