Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

3. 6.: Alposovi novi trgi


Po Zlati zibki, ki jo je Alpos prejel na sejmu Vse za otroka, je direktor programa Trgovinske opreme Viljem Zabukovšek sklical tiskovno konferenco, na kateri so povedali, da je nagrajeni program Vija vaja, delo hišne arhitektke Fanike Škorja-Pušnik, le eno od prizadevanja za širitev ponudbe.

Alposov program Trgovinske opreme so doslej poznali predvsem po opremljanju trgovin, zdaj pa si prizadevajo opremiti tudi čim več vrtcev. Alpos postaja vse bolj znan po opremljanju gostinskih lokalov in to po vsej Sloveniji, pa tudi v Pragi in Budimpešti.

V najožjem središču madžarske prestolnice naj bi v kratkem prenovili staro mestno zgradbo z bančnimi in kavarniškimi prostori. Hkrati bodo ponudili gradbena dela, instalacije ter opremo. Pričenjajo tudi s prvimi posli na ruskem tržišču, za prvo polovico junija pa predstavljajo predstavitev na düsseldorfskem Euroshopu, kjer se vsaka tri leta predstavlja smetana s področja trgovinske opreme.

V okviru celotnega Alposa pa uvajajo sistem kakovosti ISO 9000, kar pogojuje certifikat mednarodne organizacije za standarde. Gre za pogoj enakopravnega nastopanja na najzahtevnejših evropskih trgih.

Novi tednik, 3. 6. 1993