Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 21. 5. 2013


Prometni nesreči s telesnimi poškodbami

18. 5. 2013, v popoldanskem času, so policisti PP Rogaška Slatina na »obvoznici«, oziroma glavni cesti G2 obravnavali dve prometni nesreči, v katerih sta bila udeleženca lažje telesno poškodovana.

Do prve prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega prehitevanja voznice osebnega avtomobila, ki je trčila v voznico kolesa z motorjem. Voznica kolesa z motorjem se je pri tem telesno poškodovala in je bila z reševalnim vozilom odpeljana v Bolnišnico Celje. Voznici osebnega avtomobila so policisti izrekli globo zaradi kršitve zakona o pravilih cestnega prometa.

V drugi prometni nesreči je bil udeležen kolesar, ki je s kolesom zapeljal v udarno jamo in padel po vozišču. V nesreči se je kolesar telesno poškodoval in je bil prav tako z reševalnim vozilom odpeljan v bolnišnico v Celju.

Pretepli so ga

17. 5. 2013, v jutranjih urah, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o pretepu v enem izmed lokalov v Rogaški Slatini. Policisti so ugotovili, da je neznanec pretepel in poškodoval oškodovanca, kateri je zaradi telesnih poškodb iskal zdravniško pomoč. Policisti o samem dejanju še zbirajo obvestila, nato pa bodo zoper storilca ukrepali.

 

 

                                                           Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                                 policijski inšpektor I