Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Mi2 in Plavi Orkestar na Mladismo Open Air 2013 (foto, video)


25. maja 2013 se je v Celju zgodil že tretji največji dogodek za mlade MLADI SMO OPEN AIR, vendar pa je letos organizatorjem zagodlo slabo vreme in so zaradi tega morali dogodek prestaviti v dvorano na sejmišču Golovec.

 

Tudi letos je tako kot v preteklih dveh letih organizator poskrbel za bogat kulturno-športni program, ki se je pričel že ob 15. uri z nastopom DJ KUKY-a in DJ ILLUSION, predstavili so se tudi maturantje in pokazali, kaj so se naučili na vajah za maturantski ples. Tekom popoldneva so se zvrstile razne plesne in glasbene točke, med katerimi ne smemo pozabiti na udeleženko oddaje Slovenija ima talent Tanjo Ravljen, ki se je gledalcem vtisnila v spomin z nekoliko manj popularno glasbeno zvrstjo mjuziklom, predstavil pa se je tudi Alex Volasko s svojim bendom.

Od 19. ure dalje so mlade in mlade po srcu zabavali Band BO in Varni Paljak iz Velenja. Sledil je nastop ene izmed najbolj popularnih slovenskih skupin, skupine MI2, ki je zbrano množico razgrela do vrhunca. Za njo pa so na oder stopili člani skupine Plavi Orkestar, legende yu-go glasbe, ki so kljub večjim tehničnim težavam svoj nastop korektno pripeljali do konca, pozabili pa niso niti na skladbo Dan ljubezni. Kot presenečenje je nastopil Kvintet do jutra, ki je zbrane obiskovalce zabaval do zgodnjih jutranjih ur.

Obsežno fotogalerijo si oglejte na našem portalu Celje.info (klik!)