Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Priznanja za šentjurske prostovoljce


V okviru tedna zdravega mesta so v Šentjurju tudi letos izkoristili priložnost za podelitev priznanj prostovoljcem. Podeljenih je bilo 5 priznanj in 14 pohval posameznikom, tokrat tudi v splošni kategoriji.

V kategoriji do vključno 18 let je občinsko priznanje prejela Teja Šterpin. Pohvali sta prejeli Nina Šalomon in Alja Tovornik, ki ju je nominiral Mladinski center Šentjur.

V kategoriji od 19 do vključno 30 let je priznanje prejel Gregor Počivalšek. Pohvale so prejeli Urban Petelinšek na predlog Športnega in mladinskega društva Grobelno, Petra Božič, Manja Frece, Anja Dominič, Tjaša Bosio, Helena Sajnker, Tjaša Šoster in Sara Zupanc, ki jih je nominiral Mladinski center Šentjur.

V kategoriji od 31 let je priznanje prejela Milena Senica Verbič. Pohvale so prejeli Helena Jazbec na predlog Metke Štiglic iz Združenja zahodno štajerske pokrajine za pomoč pri demenci Spominčica Šentjur, Zlata Felc na predlog Irme Jeršič prav tako iz Spominčice Šentjur, Milena Recko na predlog Krajevne skupnosti Šentjur – Rifnik.

Posebno priznanje za medsosedsko pomoč sta prejela Alenka in Maks Korošec

V kategoriji od 31 let, ki delajo z otroki in mladino je priznanje prejel Martin Cmok. Pohvalo je prejela Marjana Majcen na predlog Mladinskega centra Šentjur.

 

Povezava k predstavitvi nominacij glavnih nagrajencev in fotogaleriji na spletnem mestu Mladinskega centra Šentjur, ki je pripravil prireditev

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*na sliki vsi prejemniki priznanj in pohval, skupaj z direktorico RA Kozjansko in županom Markom Diacijem; f/v: bR