Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 2. 4. 2013


Sprla sta se v lokalu

28.3.2013, v večernem času, so bili policisti obveščeni o sporu med gostoma v lokalu v okolici Rogaške Slatine. Med sporom je prišlo do raznih groženj in žalitev. Policisti so po zbranih obvestilih in opravljenih razgovorih kršitelju izrekli globo zaradi kršitve določil zakona o varstvu javnega reda in miru.

Vozila pod vplivom alkohola

28.3.2013 so policisti PP Rogaška Slatina v Rogaški Slatini kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je kazal znake alkoholiziranosti. Policisti so mu odredili preizkus z elektronskim alkotestom, ki pa ga je zavrnil. V nadaljevanju mu je bilo odrejeno pridržanje do streznitve. Poleg omenjenega prekrška so policisti ugotovili tudi, da vozi v cestnem prometu vozilo brez vozniškega dovoljenja. Kršitelju so policisti izrekli globo po zakonu o pravilih cestnega prometa.

31.3.2013, v nočnem času, so policisti  v Rogaški Slatini ustavili voznico osebnega avtomobila, ki je kazala znake alkoholiziranosti. Po opravljenem alkotestu je bilo ugotovljeno, da ima voznica 0,59 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti so ji prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola bodo policisti zoper njo podali obdolžilni predlog na sodišče.

 

                                                              Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I