Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Začetek nogometne pomladi preložen


S tekmami 14. kroga bi se v soboto moral začeti pomladanski del prvenstva v 3. SNL – vzhod. Vodstvo tekmovanja je sprejelo sklep, da se začetek prvenstva zamakne.

“Predvsem v Prekmurju in tudi ponekod na Štajerskem imajo po zadnjih padavinah veliko težav z igrišči. Tudi za jutri so napovedane zelo nizke temperature, zato smo se raje odločili, da tekem ne forsiramo. Se bo pa prvenstvo po urniku nadaljevalo s 15. krogom,” je za Kozjansko.info pojasnil sekretar 3. SNL – vzhod Danijel Žalik.

Člani NK Šmarje pri Jelšah, ki po polovici prvenstva presenetljivo zasedajo 1. mesto na lestvici, in ostale ekipe bodo prve prvenstvene tekme odigrali 23. in 24. marca. Šmarčane takrat čaka gostovanje pri ekipi Odrancev. Tekme 14. kroga bodo odigrali 1. maja.

Šmarčani so imeli za ta vikend sicer pripravljeno rezervno varianto, po kateri bi tekmo odigrali na igrišču z umetno travo v Rogatcu, a so se v vodstvu tekmovanja odločili, da raje preložijo vse tekme.

23. marca se začne tudi prvenstvo v Štajerski nogometni ligi. NK Fosilum Šentjur, ki po polovici sezone zaseda 2. mesto, se odpravlja na gostovanje k ekipi Marles hiše.

V medobčinski nogometni ligi Golgeter, kjer igrajo NK Rogaška, NK Mons Claudisu in NK KNK Odred Kozje se prvenstvo nadaljuje 30. marca.

M. K.