Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Strelstvo: sezono zaključili s tekmo posameznikov


 

Tudi zadnje dejanje osme sezone Strelske lige »GraviArt« Kozjansko v organizaciji Športne zveze Kozje, je bila tradicionalna tekma posameznikov – strelcev lige. Tokrat je zaključno tekmovanje prvič potekalo na strelišču v Polju ob Sotli, udeležilo pa se ga je dvajset strelcev iz sodelujočih osmih ekip lige.

Najboljši na posamični tekmi je bil drugič zapored in tretjič skupno Miran Posteržin iz ekipe ŠD Bistrica 1. Na drugo mesto se je uvrstil Peter Kunst iz ekipe ŠD Buče 1, tretji pa je bil član domače ekipe ŠD Polje Trgovine Polje Jernej Ivačič. Zaključek so tokrat namenoma izvedli v Polju ob Sotli, saj je ekipa iz Polja letos prvič sodelovala v ligi. V ligi so se enakovredno kosali z ekipami s precej daljšim stažem, na zaključku pa so se izkazali še kot dobri gostitelji.

Tekmovanju je sledila podelitev medalj in pokalov za najboljše ekipe in posameznike v celotni sezoni Strelske lige »GraviArt« Kozjansko, ki sta jo izvedla predsednik Športne zveze Kozje Roman Gradišek in tajnik Jože Zajc, ki sta se v imenu organizatorjev in sponzorja lige, družinskega podjetja GraviArt iz Kozjega, zahvalila vsem udeležencem zaključne tekme in lige. Poleg že omenjene trojice, ki si je prislužila medalje, so pokale prejeli še trije posamezniki, ki so bili skozi celotno sezono najnatančnejši – Miran Posteržin in Marko Kostanjšek (oba Bistrica 1) ter Mirko Kunst (Buče 1). Med ekipami je tretjič pokal za zmago v ligi osvojila ekipa ŠD Bistrica 1, druga je bila ekipa ŠD Buče 1 in tretja ekipa ŠD Buče 2.

R.G.