Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Veliko posluha za dobrodelnost na koncertu Osreči in bodi srečen (foto, video)


V petek, 1. marca 2013 je Klub modrosti Celje v sodelovanju z Varstveno-delovnim centrom Šmarje pri Jelšah pripravil veliki dobrodelni koncert z naslovom Osreči in bodi srečen.

 Klub modrosti Celje, ki je bil ustanovljen leta 2001 z namenom pomagati osebam, ki se znajdejo v materialni, socialni, pravni in duševni stiski, je v sodelovanju z Varstveno-delovnim centrom Šentjur in enoto Šmarje pri Jelšah pripravil skoraj štiri ure trajajoč koncert. 

Na njem so  ob varovancih VDC Šmarje pri Jelšah nastopili številni glasbeni gostje, med katerimi ne gre prezreti Tanje Žagar, ki s svojim čutom za osebe s posebnimi potrebami, le-te nenehno spravlja v dobro voljo.

 

 

 

 

 

Tisoč sto-glavo množico obiskovalcev so razveseljevali ansambel Toplar, skupina Gadi, Dejan Vunjak, ansambel Zum, skupini Gamsi in Mladi Gamsi, Trio Šubic, Tanja Žagar, ansambel Zajc, Majda in Marjan Petan, Mladi upi, Uroš Zagožen, ansambel Zakrajšek, skupina Hooruk, Skater ter ansambel Unikat. Nastopili so tudi varovanci VDC Šmarje pri Jelšah, ki so nastopili z gledališko igro ter zbrane obiskovalce nasmejali do solz. Skozi celoten koncert so poplesavali ter uživali v trenutkih, ki so bili namenjeni samo njim.

Izkupiček od prodanih kart bodo namenili za letovanje varovancev VDC Šmarje pri Jelšah na morju.

Oglejte si pogovor s predsednico kluba Modrosti Celje Eriko Hartman o vtisih po dobrodelnem koncertu v Šmarju.

 

Vabljeni k ogledu fotogalerije(KLIK)

f/t/v: Dejan Hribernik