Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Imeli smo se LUŠtno


Vse prevečkrat se zgodi, da komu obljubimo klepet ob kavi, pa nikoli ne najdemo časa. Člani Univerze za tretje življenjsko obdobje Ljudske univerze Šentjur so se tokrat namesto na predavanju ali delavnici dobili na kavici v Kavarni Center.

Veliko je bilo radovednosti in klicev udeležencev, kaj naj pričakujejo in kako to, da se ta četrtek ne dobijo v prostorih Ljudske univerze Šentjur. Skrivnost je bila razkrita takoj, ko so vstopili v Kavarno Center, saj so se tam pripravljale na nastop članice glasbene skupine M.J.A.V. Po uvodnem pozdravu direktorice Jelke Godec, so jih odlične vokalistke razvajale z izvedbo slovenskih popevk, kot so Dan ljubezni, Čez Šuštarski most, Na vrhu nebotičnika … pa tudi drugih znanih pesmi, ob katerih je marsikdo zapel.

Med njihovim nastopom so vse ženske z vrtnicami spomnili na bližnji praznik, pa tudi kaktusi so prišli v prave roke. Gostje druženja niso pozabili na zahvalo – ge. Godec, zaposlenim in glasbenicam so podarili rože, ob tem pa se je ga. Opalič v imenu ostalih zahvalila za vse, kar jim Ljudska univerza nudi. Naslednji četrtek so člani Univerze za tretje življenjsko obdobje vabljeni na delavnico ustvarjanja izdelkov s prešanim cvetjem.

A. P.