Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Eurobasket Celje: na tekme slovenske reprezentance za 15, 25 in 35 evrov


Vstopnice za Eurobasket v Sloveniji bodo na prodaj od 18. marca, a sprva le za tekme za medalje. Prodaja bo potekala v več valovih. Najprej bodo vstopnic deležne tuje košarkarske zveze (dobile bodo lahko do 100 vstopnic), v začetku marca jih bodo lahko kupili člani Košarkarske zveze Slovenije,  od 18. marca naprej pa se začenja prodaja za tekme, ki bodo odločale o medaljah.

Vstopnice za četrtfinale in tekme za razvrstitev od petega do osmega mesta bodo na prodaj od 25. marca, za drugi del od 1. aprila, za skupinski prvi del pa datuma prodaje še niso določili.

Tekme slovenske reprezentance v Celju si boste lahko ogledali za 15 evrov, druga kategorija vstopnic bo stala 25 evrov, na najkakovostnejših sedežih v dvorani Zlatorog pa boste sedeli za 35 evrov. Vstopnic za tekme slovenske reprezentance ne boste mogli kupiti v paketu, ampak bodo na voljo samo za posamezno tekmo. Vsak posameznik bo lahko kupil največ 4 vstopnice. Prav tako na prvenstvu ne bo dnevnih vstopnic, kar pomeni, da se bo po vsaki tekmi dvorana povsem izpraznila. Slovenska reprezentanca bo vse tekme odigrala ob 21. uri, razpored drugih srečanj pa še ni znan.

Za javnost bo v predtekmovanju na voljo od 4.000 do 4.500 vstopnic, za Stožice pa od 9.000 do 10.000 vstopnic.

Se bo pa dalo tekme Evropskega prvenstva v košarki ogledati že za 4 evre in sicer srečanja v Stožicah za razvrstitev od petega do osmega mesta. Za tekme drugega dela boste odšteli od 17 do 55 evrov, za četrtfinale pa od 19 do 75 evrov. Za ogled polfinala boste plačali od 25 do 120 evrov, za finalno tekmo Eurobasketa 2013 pa od 35 do 180 evrov.

Na KZS- si obetajo prodajo 250.000 vstopnic, kar jim bo naneslo okoli 4,5 milijona evrov prihodka.

Za navijače, ki bodo ostali brez vstopnic, bodo organizatorji prvenstva skupaj z občinami in svojimi partnerji organizirali navijaške cone, kjer bodo omogočil neposredni prenos in ogled tekem.