Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Za vsako bolezen rož’ca raste


Kljub slabemu vremenu in zunanjemu poplesovanju snežink se je v premajhni učilnici Ljudske univerze Šentjur zbralo izredno veliko število slušateljev Univerze za tretje življenjsko obdobje, da bi prisluhnili predavanju gospoda Kukuruzoviča – O zeliščih in izdelavi zeliščnih krem.                                   

Jurij Kukuruzovič se že trideset let ljubiteljsko ukvarja z zelišči in njihovo zdravilno močjo. Sodeloval je v pogovornih radijskih in televizijskih oddajah in je eden od ustanoviteljev Društva zeliščarjev Ginko Celje. Kot fitoterapevt posameznikom svetuje osnovne terapije z zelišči in njihovimi pripravki.

Predviden čas predavanja se je zaradi velikega zanimanja zelo podaljšal, slušatelji pa so se takoj želeli  prijaviti na izobraževanje. Tako se bo v pomladnih mesecih začel tečaj Ohranjanje in dvigovanje kakovosti življenja s pomočjo zelišč in njihovih pripravkov z delavnico izdelave krem. Tečajniki bodo na koncu lahko uporabili zelišča z domačega vrta in bližnje okolice za samostojno izdelavo svojih izdelkov. Tečaj se bo začel 10. aprila, vabljeni k prijavi!