Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 15. 1. 2013


Vlom v stanovanjsko hišo

10. 1. 2013, v popoldanskem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o vlomu v  stanovanjsko hišo v Rogaški Slatini. Policisti so opravili ogled kraja dejanja in zbrali prva obvestila. Pri tem je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec v času med 8. 1. 2013 in 10. 1. 2013 v stanovanjsko hišo vlomil skozi vrata terase in tako stopil v notranjost. Iz stanovanjske hiše je odtujil različne vrednostne predmete ter z dejanjem lastnika oškodoval za cca. 2.000 EUR. Policisti bodo po zbranih obvestilih podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

Najdeni ključi

11.1.2013 so bili v krožišču pri zgradbi Elektra v Rogaški Slatini najdeni ključi na obesku znamke Renault. Na obesku se nahaja 6 ključev. Ključi se hranijo na PP Rogaška Slatina, kjer jih lahko lastnik prevzame.

Vozil pod vplivom alkohola

13.1.2013, v večernem času, so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali voznika osebnega avtomobila, ki je kazal znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bi preizkus alkoholiziranosti, pri čemer je alkotest pokazal 0.68 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku je bilo odrejeno pridržanje do streznitve, prav tako pa bodo zoper njega policisti podali obdolžilni predlog na sodišče.

 

 

                                                           Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I