Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Nacionalna poklicna kvalifikacija – priložnost za novo zaposlitev


Nacionalna poklicna kvalifikacija (NPK) je delovna, poklicna oziroma strokovna usposobljenost, ki je potrebna za opravljanje poklica na določeni ravni zahtevnosti del in je pripravljena na podlagi nacionalnega poklicnega standarda. Pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije pomeni pridobitev javno veljavnega certifikata, ki ga podeljuje Državni izpitni center. Certifikat je veljaven v vseh državah Evropske skupnosti.

Poleg številnih kakovostnih izobraževanj, ki vas obogatijo z novim znanjem in izkušnjami, Ljudska univerza Šentjur ponuja tudi programe Nacionalne poklicne kvalifikacije – NPK:

socialni oskrbovalec/socialna oskrbovalka na domu;
hišnik/hišnica;

računovodja/računovodkinja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode;
čistilec/čistilka prostorov;

pomočnik čistilca prostorov;
viličarist/viličaristka.

Ljudska univerza Šentjur se je letos vpisala v register zunanjih izvajalcev Zavoda RS za zaposlovanje za NPK: računovodja/računovodkinja za manjše družbe, samostojne podjetnike in zavode; čistilec/čistilka prostorov; pomočnik čistilca prostorov; viličarist/viličaristka.

Če iščete novo zaposlitev ali želite napredovati na svojem delovnem mestu, lahko to storite z opravljenim programom in izpitom NPK, kar hkrati potrjuje delovne izkušnje, ki ste si jih pridobili med delom. Vabljeni k prijavi!

INFORMACIJE:

Tel.: 03 747 16 70 | GSM: 031 718 261 | e-pošta: [email protected]

Kontaktirate nas lahko tudi preko spletne strani www.lusentjur.si.

 

*Promocijska novica