Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Akademski ples za vse študentske generacije – vstopnice 60% ceneje!


Znan je nov datum medgeneracijskega akademskega plesa ob 15 letnici delovanja Kluba Študentov Šmarske regije in Obsotelja. Ples bo izveden v soboto, 19. januarja ob 19:30 uri v Aninem dvoru v Rogaški Slatini.

Vstopnice si spet lahko, po ekskluzivni najnižji ceni 10€, zagotovite na Kozjansko.info.  Kako do njih, preberite spodaj.

KŠŠO na ples vabi širše občestvo, saj je namenjen tako sedanjim, kot nekdanjim študentskim generacijam, oziroma z njihovimi besedami:

“Se še znamo mladi zabavati v oblek’cah in metuljčkih? Naj te ne odvrne skrb za spremljevalca, saj “parčkanje ni več in”, kajti večer je namenjen spoznavanju in druženju študentov današnje in prejšnjih generacij iz naših občin.

Cena vstopnice, ki vključuje večerjo, pijačo dobrodošlice in kapljico rujnega ob večerji, v redni prodaji znaša 25 €, za člane KŠŠO pa 15 €.

Najcenejše vstopnice pa, kot je že praksa za izbrane prireditve, lahko ponovno dobite na Kozjansko.info. Zanjo prvih 20 prijavljenih na Polovička.si ne bo odštelo 25 €, niti ne 15 €, ampak le 10 €, torej 60 % manj od redne cene.  

Vse, kar morate storiti za 60 % cenejšo vstopnico za Akademski ples KŠŠO je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj vnesite vaš e-poštni naslov in druge podatke ter označite, koliko vstopnic želite naročiti (naročite lahko tudi več vstopnic).

Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup 60%  cenejših vstopnic za Akademski ples KŠŠO (obvezno preverite “nezaželeno pošto”, kjer se naš mail rad zatakne).

60% cenejše vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, saj jih je na voljo le 20!

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite vstopnice za akademski ples zdajšnjih in bivših študentov Kozjanskega in Obsotelja po polovični ceni! (klik za obrazec!)