Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

14. 1.: Pomemben dohodek


Turizem zagotavlja v občini Šmarje pri Jelšah pomemben delež dohodka in deviznega priliv. S programom aktivnosti za razvoj turistične dejavnosti, ki so ga delegati šmarske občinske skupščine sprejeli koncem preteklega leta, so zavezali vse dejavnike, ki posredno ali neposredno vplivajo na razvoj turizma, da z načrtnim in usklajenim delovanjem prispevajo k oblikovanju pogojev za razvoj te dejavnosti.

Letos bodo pripravili tudi program poslovnotehničnega sodelovanja med Zdraviliščem Rogaška Slatina in zdraviliščem Atomske toplice, v okviru posebne naloge »Razvoj kmečkega turizma v občini Šmarje pri Jelšah« pa bodo poskušali ugotoviti možnosti in spodbuditi razvoj izletniškega in namestitvenega kmečkega turizma.
Zdravilišče iz Rogaške Slatine bo letos vlagalo predvsem v obnovo in posodobitev zmogljivosti in dopolnitev izvenpenzionske ponudbe kot je ureditev smučišča in izgradnja golf igrišča v Šmarju, sofinancirali pa bodo tudi izgradnjo interne obvoznice. V Atomskih toplicah pa bodo pričeli z gradnjo apartmajev »Atomska vas« ter zgradili recepcijo in trgovino v kampu.

Novi tednik, 14. 1. 1988