Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Big Banda Šmarje pri Jelšah z Otom Pestnerjem


Big band Šmarje pri Jelšah v mesecu decembru pripravlja velik božično-novoletni koncert, kjer se jim bodo kot gostje pridružili legenda slovenske zabavne glasbe Oto Pestner, multiglasbenik Vid Žgajner, komorna vokalna skupina Amadeus in vokalna skupina mladih fantov Il divji.
 
Po uspešnem in odmevnem mednarodnem dogodku gostovanja čeških prijateljev v času poletnih počitnic bomo tako v Šmarju v nedeljo, 23. decembra ponovno deležni izjemnega koncertnega večera priljubljenega domačega Big Banda. Tokrat nam bodo ob 17.30 uri zaigrali v telovadnici OŠ Šmarje pri Jelšah. V prenovljeni zasedbi bo to že njihov 3. samostojni božično – novoletni koncert.
 
Big band zelo uspešno deluje pod vodstvom Kaje Bicskey, ki je vodenje zasedbe prevzela pred dobrima dvema letoma. Zasedba še vedno deluje v isti sestavi kot na začetku, v koncertni repertoar pa pridno dodajajo melodije svetovnih zimzelenih uspešnic, slovenskih popevk in drugih popularnih napevov.

Vstopnice za koncert lahko v predprodaji za 7€ nabavite v Pizzeriji Štravs Šmarje, knjižnici Šmarje, v baru Pošta Šentjur ter TIC-u Rogaška Slatina. Na dan koncerta bo cena karte 10 €.

Če pa bi radi za vstopnico odšteli še manj denarja, pa vam to, kot je za naše zveste obiskovalce že v navadi, omogočamo na Kozjansko.info. Ponujamo namreč 20 vstopnic po polovični ceni. Zanje boste tako na Polovička.si odšteli le 5 evrov!

Ker je akcija  pol cenejših vstopnic na Polovička.si zaključena, vas vabimo, da si vstopnice zagotovite v predprodaji v Pizzeriji Štravs Šmarje, knjižnici Šmarje, v baru Pošta Šentjur ter TICU Rogaška Slatina. Na dan koncerta bo cena karte 10 €.