Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Šmarje prihaja Rifle z monokomedijo Star fotr – podarjamo vstopnice!


Javni zavod Knjižnica Šmarje pri Jelšah ponovno preseneča s pestrostjo svoje kulturno-zabavne ponudbe.

Tokrat so se uspeli dogovoriti za gostovanje vsem znanega igralca Janeza Hočevarja Rifleta, ki bo v sredo, 14. novembra ob 19. uri na odru šmarskega Kulturnega doma odigral ta čas zelo aktualno in priljubljeno monokomedijo Star fotr.

Nasmejte se smešni plati neizogibnega staranja za vse, ki jih je groza trenutka, ko jim bodo mlajši  prijazno odstopili sedež. Kaj se zgodi, ko vas zapustijo otroci in vaš dom napolnijo vnuki …

Spletni časopis Kozjansko.info na portalu Polovička.si, skupaj z organizatorjem – Knjižnico Šmarje, svojim obiskovalcem podarja 8 brezplačnih vstopnic za monogomedijo Star fotr v Šmarju. Štirim izžrebancem bomo podarili vsakemu po dve vstopnici za predstavo.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec. Tisti, ki nimate Facebook profila, oziroma ste Celje.info že lajkali, pa zgolj izpolnete obrazec na Polovička.si

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do ponedeljka, 12. novembra do 22. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, od katerih bo vsak prejel po 2 vstopnici za sredino komedijo Star Fotr v KD Šmarje pri Jelšah

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Za ostale “nesrečneže: Cena vstopnice znaša 12 €, za abonente šmarskega gledališča 10 €. Dobite jih v šmarski knjižnici in na blagajni eno uro pred predstavo (če še bodo na voljo).

Predstava bo v sredo, 14. novembra ob 19. uri v KD Šmarje pri Jelšah.

Starga Fotra pa je poleti gostil tudi celjski Stari grad. Naša ekipa na Celje.info je obiskala predstavo in na spodnji povezavi si lahko “za okušino” ogledate povzetek in video insert s te priljubljene monokomedije:
Predpremiera komedije Star fotr na Starem gradu Celje (foto, video)

Obiščite Polovička.si in si z nekaj sreče prislužite brezplačne vstopnice za komedijo Star fotr v šmarskem lulturnem domu!