Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 13. 11. 2012


Odšel je od doma

8.11.2012 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je tega dne neznano kam odšel 69-letni Jožef Fuhrer, doma iz Rajnkovca. Od doma je odšel peš okoli 9. ure dopoldne. Policisti so takoj pričeli z zbiranjem obvestil ter s pomočjo članov gasilskih društev in ostalih občanov opravili pregled nekaterih območij v okolici Rogaške Slatine, vendar pogrešanega niso izsledili. Policisti naprošajo vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem, da o tem obvestijo PP Rogaška Slatina na tel. št. 03 818 54 50 ali OKC PU Celje na št. 113.

Odklonil preizkus alkoholiziranosti

9.11.2012, v nočnem času, so policisti v Rogaški Slatini ustavili voznika osebnega avtomobila. V postopku so policisti ugotovili, da voznik kaže znake alkoholiziranosti, zato so mu odredili preizkus alkoholiziranosti. Voznik je preizkus alkoholiziranosti zavrnil, policisti pa so mu odredili pridržanje. Zoper voznika so policisti podali obdolžilni predlog na sodišče.

Glasna glasba

10.11.2012, v nočnem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da sosed v Rogaški Slatini z glasno glasbo moti ostale pri nočnem počitku. Policisti so na kraju zbrali obvestila in kršitelju izrekli globo po zakonu o varstvu javnega reda in miru.

 

 

Boštjan Debelak
komandir policijske postaje 
policijski inšpektor I