Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

12 ur košarke v Podčetrtku (foto in video)


Minulo soboto je v Večnamenski športni dvorani Podčetrtek potekal dogodek 12 ur košarke. Športno-rekreativna prireditev se je pričela ob 9h dopoldne in je trajala vse do 21h, ko se je končala košarkarska tekma, ki je bila vrhunec sobotnega dogajanja med kluboma Terme Olimia Podčetrtek in Šenčur Gorenjska gradbena družba.

Začetek dogodka, že šesto leto v organizaciji MKTD Lepe strune in KK Podčetrtek, je naznanil met žoge župana občine Podčetrtek Petra Misje, ki je v mladih letih aktivno treniral košarko. Nato so se skozi dan zvrstile številne tekme od najmlajših, tistih, ki igrajo v ŠKL, do mladincev, rekreativcev in nazadnje vrhunec dneva, tekma II. SKL med ekipo Term Olimia Podčetrtek in Šenčur GGD. Predvsem zadnje tekma je bila pika na i celodnevnega dogajanja, saj je domačinom po prikazanih slabših treh četrtinah v zadnji uspel preobrat in nasprotnika so premagali za tri točke.

 

Obiskovalci so si lahko ogledali vrsto zanimivih tekem, ki so se zvrstile po naslednjem vrstnem redu: 

– KK PODČETRTEK U16 : KELEJA CELJE U16
– KK PODČETRTEK U10 A : KK PODČETRTEK U10 B
– ŠKL ekipa punc OŠ Podčetrtek : KK PODČETRTEK U12
– KK PODČETRTEK U14 : očetje košarkarjev, ki trenirajo v KK Podčetrtek
– MKTD LEPE STRUNE : KK PODČETRTEK U18
– ZA VSE, KI JIM KOŠARKA POMENI NAČIN REKREACIJE
članska ligaška tekma 2.SKL: KK PODČETRTEK : ŠENČUR 

 

Dogodek smo obiskali v dopoldanskih urah in pred kamero povabili Boštjana Šelekarja, ki je več povedal o dogodkih, ki so se zvrstili minulo soboto. Vabljeni pa tudi k ogledu galerije fotografij (klik!), ki smo jih posneli ob obisku dogodka. 

 
t/v: eH
foto: Boštjan Šelekar in eH