Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Pegazov maraton: Kolesarski klub Rogaška zaključil kolesarsko sezono (foto, video)


Minulo soboto je Kolesarski klub Rogaška s Pegazovim maratonom zaključil kolesarsko sezono. Sončno popoldne je na Pegazovo ploščad zvabilo marsikaterega kolesarja.

 

Zbrani kolesarji so se nekaj minut po 14. uri odpravili na 37 km dolgo pot, ki je potekala od Pegazove ploščadi po Kidričevi ulici, na Takalcah čez Sotelsko ulico in naprej ob Vonarskem jezeru v smeri Podčetrtka. V Olimju pred samostanom je sledilo skupinsko fotografiranje, nato so se okrepčili v Piceriji Barbara v Podčetrtku. Pot jih je varno pripeljala nazaj v Rogaško Slatino, in sicer na teraso Central Cafeja, kjer jih je pričakal topel čaj in domača jerpica. Nezahtevna proga je tako privabila tudi najmlajše, ki so se v spremstvu staršev pogumno podali na progo. Udeležencem Pegazovega maratona je organizator podelil tudi različne priložnostne spominke.

Matija Škrabl je povedal, da so z letošnjo kolesarsko sezono zadovoljni. Klub je že ob tradicionalnem Pegazovem maratonu letos izvedel še tradicionalni že 24. rekreativni kolesarski maraton Rogaška, sodelovali so s policijo, vrtci in šolo, kjer so sodelovali v različnih akcijah varnosti otrok v prometu.

Udeleženci letošnjega Pegazovega maratona.

Vabimo vas, da si pogledate fotogalerijo(KLIK!!!), ki smo jo posneli na samem startu maratona. 

f/t/v: J. C.