Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: znani prestopi v ligaše z območja


 

Krovna košarkarska organizacija je objavila seznam prestopov na slovenski klubski sceni. Nekaj sprememb je tudi pri ligaših z našega območja.

V KK Rogaška Crystal so registrirali Tadeja Horvata, ki je prišel iz šoštanjske Elektre. V kadru Slatinčanov so novinci še Nemanja Barać, Aldin Klinac, Tadej Koštomaj in Milivoje Mijović.

V šentjurskem Tajfunu so za člane registrirali Stanka Sebiča, ki je lani igral pri polzelskih Hopsih, šentjurskim podmladkarjem pa se je pridružil Timotej Cuk iz Slovenskih Konjic. Damjan Novaković ima v kadru še dva novinca, in sicer Mikea Venezio in Emirja Zimića.

V KK Terme Olimia Podčetrtek so v članski kategoriji registrirali štiri nove igralce. To so: Fuad Memčić (Postojna), Jernej Pešič (Rogaška Crystal), Lenart Plavčak (Tinex Medvode), Igor Spešič (Radenska Creativ Murska Sobota). Mlajše kategorije bosta okrepila Janez Rojs (Haloze Majšperk) in Žan Šmid (Rogaška Crystal).

Sezona se bo najprej pričela za podčetrtške drugoligaše, ki bodo 6. oktobra gostili ekipo iz Murske Sobote. Oba prvoligaša bosta pričela 14 dni kasneje. Šentjurčani bodo gostili novince iz Grosupljega, Slatinčani pa bodo gostovali v Mariboru.

Znano je tudi, da se bosta v pokalnem tekmovanju 30. oktobra in 6. novembra pomerili ekipi iz Podčetrtka in Šentjurja. V istih terminih bodo Slatinčaniigrali z Vrani iz Vranskega.