Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Vasi Lipa v Podčetrtku Natalija Kolšek poskrbela za žur mladih in starih (foto in video)


V Termah Olimia iz leta v leto dokazujejo, da znajo odlično poskrbeti za goste. Tako so tudi letos poskrbeli za pester in bogat poletni program, s katerim odlično dopolnjujejo ponudbo. Že od minulega meseca goste zabava odlična Mariborčanka Natalija Kolšek, kateri se je pridružil tudi klovn Hahajček.

Vas Lipo smo obiskali minulo sredo proti večeru, ko so termometri kazali prijetnih 24 stopinj Celzija. Ploščad pred restavracijo v Vasi Lipa so pred 20. pričeli polnit obiskovalci vseh starostnih obdobij, ki so prišli bodisi zaradi napovedanega žura bodisi je šlo za naključne sprehajalce, ki so odkrivali lepote obmejnega kraja. Kmalu potem, ko je Natalija Kolšek stopila na oder, so se nekateri najmlajši opogumili ter stopili bližje odru in že smo lahko poleg petja spremljali prve plesne korake. 

V Termah Olimia goste razvajajo s pestrim dodatnim programom
V Termah Olimia goste razvajajo s pestrim dodatnim programom

Iz minute v minuto se je pred odrom gnetlo vse več najmlajših. In že je nastopil trenutek, na katerega so najbolj čakali – pevki se je pridružil tudi klovn Hahajček, za katerega velja, da kar odide, če na prizorišču ni dovolj smeha. No, kakorkoli, slednji je poskrbel za izvrstno animacijo, ki jo je podkrepil s klovnsko navihanostjo in preprostimi čarovnijami. Poskrbel je, da so otroci plesali in se zabavali, vsake toliko je na prizorišče povabil tudi kakšnega starša. Vrhunec večera je za najmlajše zagotovo bilo Hahajčkovo čaranje.

Še skupinska fotografija z Natalijo in Hahajčkom
Še skupinska fotografija z Natalijo in Hahajčkom

S tem in ostalimi poletnimi prireditvami so v Termah Olimia znova poskrbeli za odličen počitniški program vedoželjnih, avanturističnih in kulinaričnih turistov, ki radi pogledajo tudi čez rob bazena in si privoščijo pestre in zanimive počitnice.  

Vabljeni k ogledu spodnjega video posnetka ter galerije fotografij (klik!), ki smo jih posneli na sredinem “žuru za otroke in odrasle”

 
v/t/f: eH