Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Struna fest v Podčetrtku (foto, video)


Začetek meseca avgusta je bil tudi letos v Podčetrtku v glasbenem vzdušju. Organizatorji MKTD Lepe strune, ki letos praznujejo že kar 10. obletnico uspešnega delovanja na območju Podčetrtka, so dali razlog, da so se na njihovem najbolj znanem dogodku daleč naokoli – Struna festu, znašli mlajši, mladi in mladi po srcu. 

To kulturno mladinsko društvo je bilo ustanovljeni z namenom, da bi se mladi z območja Podčetrtka in njegove okolice združili ter s skupnimi močmi poskrbeli za kulturno, športno, turistično itd. dogajanje v teh krajih. Po tem dogodku lahko še enkrat potrdimo, da jim to vsekakor uspeva. 

Tokrat so gostili dve slovenski skupini in sicer DoT ter Nude, povabili pa so tudi znane zagrebške rock`n roll legende Prljavo Kazalište. Slednji pa so bili najverjetneje razlog, da so prišli na koncertno druženje tudi ljudje iz bolj oddaljenih krajev in sosednje Hrvaške. 

 

Po končanem rock delu večera pa obiskovalci seveda niso takoj zapustili prizorišča, saj so jih do zgodnjih jutranjih ur držali na nogah DJ Merdzo K in I.F. Brutherschaft – Igor Filipov vs. Rokx s svojim udarnim rolanjem glasbe.  

 

V spodnjem posnetku si lahko ogledate, kako so Nude in Prjlavo Kazalište poskrbeli, da so se ljudje dodobra naplesali.

 

 

Več fotografij si lahko ogledate v naši bogati fotogaleriji.  

t/f/v: ŠR