Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

V Celju bodo igrali Elvis Jackson – zagotovite si najcenejše vstopnice


Poletje v mestu gre naprej in z njim tudi brezplačne ter cenejše vstopnice na mestnem spletnem časopisu Celje.info!

Tokrat vas skupaj z zavodom Celeia vabimo na nepozaben adrenalinski rock spektakel, na katerem vam bodo najbolj izpostavljeni domači punk rokerji Elvis Jackson postregli z zabavnim, energičnim in tehnično dovršenim nastopom.

Koncert bo na celjskem Starem Gradu (v primeru slabega vremena v Celjskem domu) v četrtek, 12. 7. 2012 ob 20.30 uri.

Poleg pesmi iz aktualne izdaje »Against the Gravity« boste lahko slišali vse največje hite skupine in še nekaj novejših, še neizdanih pesmi.

Cena vstopnice na dan koncerta znaša 15€, v predprodaji pa 12€. Na Celje.info in Polovička.si pa jo dobite za 10€.

Tokrat torej na vse bolj priljubljeni strani z brezplačnimi in cenejšimi vstopnicami Polovička.si, obiskovalcem omogočamo nakup najcenejših vstopnic za koncert Elvisa Jacksona, kar se jih da dobiti. Vendar zanje bo treba pohiteti – na voljo jih je namreč le 14.

Vse, kar morate zanje storiti je, da na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec (klik!). Vanj označite tudi, koliko vstopnic želite naročiti (najmanj lahko naročite 2 vstopnici). Po prijavi boste na e-mail prejeli nadaljnja navodila za nakup cenejših vstopnic.

Vstopnice se delijo po principu “kdo prej pride, prej melje”. Zato pohitite, da boste jih naročili med prvimi, saj jih je za 10€ po vstopnici na voljo le 14.

Če boste prepozni za najcenejše vstopnice na Polovička.si, vam še vedno ostaja predprodaja in nakup pred koncertom: 12 EUR v predprodaji in 15 EUR na dan koncerta. vTIC-u Celje, Krekov trg 3, tel.: 03 42 87 936, 03 49 25 081, e-pošta:[email protected], prodajna mesta Eventima po Sloveniji ter eno uro pred koncertom na Starem gradu Celje.

Obiščite torej Polovička.si, izpolnite obrazec in si zagotovite najcenejše vstopnice za koncert Elvisa Jacksona na celjskem Starem gradu!

Napovedujemo še:
V kratkem bodo na Polovička.si, Celje.info in Kozjansko.info na voljo brezplačne vstopnice za komedijo Star fotr (igra J. K. Rifle), za Hribar šov ter cenejše vstopnice za Jinx, Dan D in številne druge prireditve.