Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

ŠOK – Odklop na šmarskem stadionu (foto,video)


 Zadnjo soboto se je v Šmarju, letos prvič na nogometnem stadionu, zgodil šokastični odllop, letos še zadnji del tridelnega projekta šport, odklop, kultura ali krajše ŠOK v organizaciji Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja (KŠŠO). V sklopu njihovega že 15-letnega delovanja so se letos odločili za še bolj nepozabno doživetje.

Že lani smo bili priča otroškim delavnicam pod nadzorom dijakov, letos pa so jim priskočile na pomoč še študentke vzgojiteljske smeri in tudi same vzgojiteljice, tako da je bilo poskrbljeno za varstvo in zabavo otrok od 15. in do 19. ure. Navdušenje med otroki je bilo neizmerno, svojo energijo so pa lahko sproščali pri sedmih delavnicah in dvema otroškima gradovoma. Piki Nogavički Ana in Tina, klovn Leone in gusar so poskrbeli z nagradami, da njihov trud pri ustvarjanju ni bil ne cenjen. 

Glavni oder so otvorili mladi glasbeniki, ki so se s petjem in igranjem predstavili ter pokazali, da je na slovenski glasbeni sceni poskrbljeno za podmladek.

V kategoriji posamezniki do 12 let, so prva tri mesta zasedli Gašper Berc, Francis Pogačič in Gašper Križan, do 18 let pa Tomaž Zidar, Žiga Korošec in Kaja Humski

Pokazali so se tudi dueti in skupine, ki so bili starostno omejeni do 18 let, kjer sta pa 3. mesto zasedli Orkester dvojčici, 2. mesto Andreja Kovačič in Gašper Polajžer, 1. mesto pa je pripadalo Tilenu in Timiju Požganu.  

Za njimi se je počasi sta zaigrala ansambel Biseri in Mladi korenjaki, ki sta že poskrbela, da so se najbolj pogumni plesni pari pokazali v najboljši luči. 

 

 

 

 

V spodnjem posnetku si lahko pogledate, kako so Mambo Kingsi in Mi2 razživeli publiko. 

 

Po končanem nastopu glavnih zvezd, smo se pogovarjali z Jernejem Dimekom Dirnbekom o pomenu ŠOK-a na slovenski glasbeni koncertni sceni, njihovem delovanju, glasbi in nenazadnje tudi vtisih o njihovem nastopu na nogometnem stadionu v Šmarju, za katerega upajo, da ni bil zadnji. Več v spodnjem posnetku.

Več fotografij si lahko ogledate v naši fotogaleriji.

t/f/v: ŠR 

NE SPREGLEJTE:
Najcenejše vstopnice za koncert Elvisa Jacksona, ki bo v četrtek, 12. julija na celjskem Starem Gradu:
Polovička.si