Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Šentjur: 16. 5. 2012


Nekaj dogodkov, ki so jih v zabeležili v času od 8. do 14. 5. 2012  na naši policijski postaji.

1. KAZNIVA DEJANJA – 4

2. PREKRŠKI PO JAVNEM REDU IN MIRU – 2

3. PRIDRŽANJE DO IZTREZNITVE – 0

4. OBRAVNAVANIH PROMETNIH NESREČ – 4

5. PN S TELESNIMI POŠKODBAMI – 0

6. PODANIH OBDOLŽILNI PREDLOGOV PO CPP – 0

7. PODANI PREDLOGI PREKRŠKOVNEMU ORGANU – 0

8. IZDANIH PLAČILNIH NALOGOV – 0

9. PREIZKUŠENIH Z ALKOTESTOM – 10

10. ODVZETIH VOZNIŠKIH DOVOLJENJ – 0

11. ODVZETIH REGISTRSKIH TABLIC – 0

12. ZASEŽENIH VOZIL – 0

 

Sreda, 9. 5. 2012

SOSED KRŠIL JRM
PP Šentjur je bila obveščana o kršitvi javnega reda in miru, kjer bi naj pijan moški, ki je prišel na obisk k sosedu, udaril otroka. Policista sta na kraju ugotovila, da je hotel otrok gledati televizijo, kar pa mu sosed ni pustil, nakar ga je z roko udaril po hrbtu. Za svoje početje si je zaslužil plačilni nalog.


Petek, 11. 5. 2012

PROMETNE NESREČA S POBEGOM
V Šentjurju je prišlo do prometne nesreče s pobegom na parkirnem prostoru. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je voznik zaradi nepravilnega premika trčil v parkirano vozilo in se odpeljal s kraja, ne da bi nudil podatke oškodovancu. Na srečo sta ga pri tem videli dve osebi, zaradi česar mu bo izdan plačilni nalog.


Sobota, 12. 5. 2012

PROMETNI DOGODEK
V dopoldanskih urah je v okolici Šentjurja pri prehodu ceste čez železniško progo prišlo do prometne nesreče, in sicer je najprej NN voznik tovornega vozila zaradi previsokega tovora zadel ob »višinsko jekleno vrv« nad prehodom, zaradi česar se jeklena vrv povesila. Ko se je za njim pripeljal drugi voznik tovornega vozila, je z nakladalno roko zataknil ob jekleno vrv in s tem poškodoval zapornico.


Ponedeljek, 14. 5. 2012

PROMETNA NESREČA

V dopoldanskih urah je prišlo v Šentjurju do prometne nesreče I. kategorije, kjer je voznik zaradi izsiljevanja prednosti trčil v voznico. Izdan mu je bil plačilni nalog.

POJAV ROMOV
PP Šentjur je bila obveščena, da so v okolici Kalobja bili štirje Romi, ki so na vsak način hoteli v hišo, vendar je starejšemu moškemu, ki je bil sam doma, navedene nekako uspelo odgnati. S kraja so se odpeljali s črnim avtomobilom znamke Audi, reg. št. LJ TD-417. Moškemu na srečo niso ničesar odtujili, velja pa še enkrat opozoriti vse bralce, da nepoznane ljudi ne spuščajo v hišo, saj se večina primerov konča s tatvino denarja.Če bodo bralci opazili navedeno vozilo, naj o tem obvestijo PP Šentjur na tel. št. 03/746-41-50 oziroma 113.

POMOR OVAC
Zaradi brezbrižnosti skrbnikov psov sta kosmatinca odšla na potep in prišla v oboro ovac v okolici Planine, kjer sta pomorila 10 ovac in s tem oškodovala oškodovanca za okoli 700 evrov. Zaradi tega sta si skrbnika psov prislužila globo, ki jo bo izrekel prekrškovni organ PP Šentjur.

 

Po pooblastilu komandirja policijske postaje

Martin Kumer 
Pomočnik komandirja PP