Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

KŠŠO zumba v Šmarju (foto,video)


 Prvo majsko soboto je bilo v Šmarju zopet športno vzdušje. Tokrat so dogajanje vzeli v svoje roke člani Kluba študentov šmarske regije in Obsotelja (KŠŠO) z idejno začetnico projekta ZUMBA zabave Jasno Josič. In sicer – Šmarje je zumbalo! 

Zumba je v zadnjem času prišla na sam vrh športnih telesnih aktivnosti, saj združuje ples, glasbo in aerobiko. Definicija za to rekleacijo naj bi bila nekaj v smeri skupinske fitness vadbe z ritmi latinsko ameriške in pop glasbe z enostavnimi in hitro ter lahko vodljivimi koreografijami.

KŠŠO-jevci z Jasno so vse to pokazali širši množici na prostem z namenom, da bi se jih čim več odločilo za zdrav način življenja tudi s pomočjo zumbe, v prvi vrsti pa je bil cilj seveda druženje, spoznavanje in zabavanje obiskovalcev. 

Za program je poskrbela elitna ekipa inštruktorjev zumbe – bilo jih je kar 11, poleg tega, pa so se plesalci lahko naučili tudi nekaj plesnih korakov salse in hip-hopa.  

Z obiskom in odzivom ljudi na zumbo so bili organizatorji več kot zadovoljni. Obljubljajo, da bodo naslednjega maja, če še ne prej, ponovno zumbali! 

 

Nekaj izsekov, kako so zumbali v Šmarju, si lahko ogledate v spodnjem posnetku.  

 

 

Več fotografij si lahko ogledate v naši fotogaleriji.

t/f/v: ŠR