Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Košarka: Šentjur in Rogaška klonila z ljubljanskima ekipama; učenci I. OŠ RS izgubili v finalu ŠKL


  
Šentjurski košarkarji so odlično odprli srečanje z evroligašem, vendar so Ljubljančani kmalu prešli v občutno vodstvo, ki so ga gostitelji ogrozili v 32. minuti, ko so se približali na 7 točk zaostanka. Za slovo od domače dvorane so v Hruševcu pripravili številne spremljevalne aktivnosti, najbolj pa so z domiselnimi koreografskimi vložki navdušile zumba plesalke.
 
 
ŠENTJUR : UNION OLIMPIJA 65:80 (28:18, 5:25, 19:22, 13:15); Marić 22 (9 skokov), Nelson 14 (5 skokov), …
 
 

Damjan Novaković, trener Šentjurja: “Zadnjo domačo tekmo smo začeli naravnost odlično, saj smo prvo četrtino končali z desetimi točkami naskoka, a nato padli v igri in bili drugih pet minut druge četrtine praktično odsotni. Nekaj praznih minut smo imeli tudi na začetku drugega polčasa, kar je pripeljalo do relativno lahke zmage Uniona Olimpije. Zahvaliti se moram celotni publiki, ki je, kljub temu, da nismo ravno blesteli, igralce z aplavzom nagradila za prikazano v tej sezoni.”

Naslednja tekma: sob., 28. 4., ob 20.00 – Elektra Šoštanj : Šentjur

 

ROGAŠKA CRYSTAL : GEOPLIN SLOVAN 79:89 (17:19, 23:24, 21:19, 18:27); Tomić 23 (12 podaj), Pešić (5 skokov) in Miljković (6 skokov) po 13, Jotić 12, Petrović 11, …

Dragan Višnjevac, trener Rogaške Crystala: “Na zadnji tekmi smo bili zelo oslabljeni, saj smo nastopili brez poškodovanih Mladena Šoškiča in Dejana Milašinoviča, zato smo igrali praktično z le šestimi igralci, ki so 35 minut tekme držali dober rezultat, na koncu pa izgubili. Zadovoljen sem, ker smo na teh tekmah videli sliko kompletne ekipe in nam je jasno kaj potrebujemo za naslednjo sezono Lige Telemach.” 

 

Finale ŠKL – OŠ  

I. OŠ Rogaška Slatina : OŠ Louisa Adamiča Grosuplje 38:55

Fotoutrinki