Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Koncert Petra Lovšina v Celju – ponujamo pol cenejše vstopnice


V četrtek, 26. aprila se ljubiteljem rockerske glasbe obeta žur, kot ga na celjskem že dolgo ni bilo. V dvorani Golovec bo potekal velik Rock žur Celjskih knezov, na katerem bo nastopilo kar sedem izvajalcev, torej sedem koncertov v enem večeru. Glavno ime bo legenda slovenske rock scene Pero Lovšin.

Ob popularnem Perotu se bodo od 18. ure naprej na odru dvorane Golovec zvrstili Last Day Here, Shutdown, Poweršok, Orleki, Requiem in Legalo kriminalo. Več o nastopajočih in celotnem koncertu si preberite na tej povezavi (klik).

Vstopnice za koncert lahko v predprodaji po 15 evrov kupite na prodajnih mestih Eventima, Petrola, Pošte, Big Banga, trafikah Dela in 3dva, ter v City Centru.

Ljubiteljem Rocka pa Celje.info ponuja možnost nakupa vstopnic po polovični ceni, torej po 7,5 evrov na vstopnico. Na ta način bomo obdarili 14 udeležencev koncerta.

Vstopnice si po polovični ceni zagotovite tako, da izpolnite obrazec na spletni strani Polovička.si (klik!). Naročite lahko minimalno 2 vstopnici, lahko pa tudi več, navzgor ni omejitve. O nadaljnjem postopku nabave boste obveščeni po e-mailu. Vstopnice bodo podeljene po principu “kdo prej pride, prej melje”. Ponudba bo zaključena, ko bo po polovični ceni prodanih vseh 14 vstopnic.

Obiščite torej Polovička.si in si zagotovite svoje vstopnice za Rock žur celjskih knezov po polovični ceni. Pohitite, ponudba je še aktivna!