Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 7. 3. 2012


Izrekli prepoved približevanja

2.3.2012, v jutranjih urah, so  policisti PP Rogaška Slatina posredovali pri družinskem sporu v okolici Rogaške Slatine. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je sin doma fizično obračunal s svojo mamo. Policisti so sinu po zakonu o policiji izrekli prepoved približevanja. Naveden ukrep je preiskovalni sodnik Okrožnega sodišča Celje v nadaljevanju potrdil in podaljšal.  Policisti bodo zoper sina izpisali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo Celje, zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini po čl. 191 KZ-1 RS.

Tatvina kolesa s pomožnim motorjem

1.3.2012, med 18.30 in 19.30 uro, je neznani storilec v Rogaški Slatini odtujil kolo s pomožnim motorjem znamke Tomos. Kolo je v kombinaciji sivo – oranžne barve. Policisti o storilcu omenjenega dejanja še zbirajo obvestila.

Požar v stanovanju

4.3.2012, v večernem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o sumu požara v stanovanju stanovanjskega bloka v Rogaški Slatini. Na kraj je takoj odšla policijska patrulja, ki je ugotovila, da se iz enega izmed stanovanj močno kadi. Ker se nihče ni odzival na trkanje, so policisti na silo vstopili v stanovanje. V stanovanju je bil najden moški, ki je spal. Policisti so ga spravili iz stanovanja. Ob prihodu gasilcev je bilo ugotovljeno, da je moški kuhal meso, medtem pa zaspal. Ko se je voda v loncu povrela, sta se meso in posoda pričela smoditi in kaditi.

 

 

                                                            Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I