Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Podarjamo vstopnice za Koncert Nude v Celju


Priljubljeni celjski rockerji Nude bodo ponovno zažigali v svojem domačem mestu, obenem pa dobrodelno pomagali tudi mlademu Klemnu Sajnkerju.

Fantje iz skupine Nude svoje zveste oboževalce in druge, ki so jim njihove pesmi všeč, vabijo na dobrodelni koncert v Celjski dom, ki bo v soboto, 31. marca 2012 ob 20. uri.

Z zbranim denarjem bodo pomagali osnovnošolcu Klemnu, ki je utrpel hudo bolezen – raka na očesu in zaradi namestitve umetnega očesa potrebuje težko in drago operacijo.

Nude so v minulem letu še posebej navdušili s skladbo Najlepša pesem, ki se je hitro prijela vrhov najpomembnejših lestvic in tudi na YouTubu  zabeležila več kot četrt milijona ogledov. Letos pa so se odločili narediti remix te uspešnice, ki bo zagotovo pristal na rednem repertoarjev slovenskih plesnih klubov.

Nekaj najzvestejšim fenom pa fantje, skupaj s Celje.info, želijo omogočiti brezplačen ogled koncerta, na katerem bo kot gostja zapela tudi priljubljena pevka Bilbi.

Na Celje.info in Kozjansko.info tako podarjamo 8 (4×2) brezplačnih vstopnic za koncert skupine Nude, ki bo v Celjskem domu 31. 3. 2012 ob 20. uri.

Brezplačni vstopnici lahko pridobite tako, da lajkate Kozjansko.info stran na Facebooku, nato pa na spletni strani Polovička.si izpolnete poseben obrazec.

Izmed vseh, ki boste to storili najkasneje do srede, 28.3. do 15. ure, bomo izžrebali 4 dobitnike, ki bodo prejeli vsak po dve vstopnici.

Dobitniki bodo o nagradi obveščeni po e-pošti, navedeni pa bodo tudi v komentarju na to novico.

Tisti, ki vam žreb ne bo naklonil sreče, pa boste vstopnice po ceni 16€ lahko kupili na Študentskem servisu Celje, Luka Hus (031 707 405), na dan prireditve pa boste zanje odšteli 18€.

Zato kar na delo: najprej lajk na FB stran Kozjansko.info (klik!), nato pa na obrazec na Polovička.si (klik!)