Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Dobrodelna prireditev “Z roko v roki razigrano v pomlad” (foto,video)


Prejšnji petek je bila šmarska športna dvorana ponovno nabito polna, vendar tokrat s pomočjo predšolskih otrok.

JZ Otroški vrtec Šmarje pri Jelšah in Sklad Otroškega vrtca Šmarje pri Jelšah sta letos namreč prvič izpeljala dobrodelno prireditev z nameno, da bi izbrali nekaj denarja za pomoč otrokom iz socialno šibkejših družin, – izvajanje dejavnosti, ki presegajo obseg in sestavine obveznega  programa (nadstandardne dejavnosti ), zvišanje standarda, ki se izvaja v okviru vzgojno-izobraževalnega programa, pomoč staršem s slabim socialnim in materialnim statusom, za razvojno-raziskovalne projekte vrtca, za nakup nadstandardne opreme, za promocijo zavoda v javnosti itd.    

Na tem glasbeno-plesnem dogodku se je pokazalo več kot 400 otrok, ki obiskujejo oddelke šmarskega otroškega vrtca skupaj z glasbeni gosti. Nastopili so: Godba na pihala Šmarje pri Jelšah, Iskrice, Folklorna skupina Sveti Štefan, Šmarski odmev, Amadeus, Mladi upi, Andraž Bizjak, Marjetka Žogan, Boštjan Imenšek, Rifl godci, Zaka pa ne, Freya, Kvinšest, Žan Stres, Alenka Bogataj, Barbara Štunf, Kaja Bicskey, Špela Kosernik in Davor Stojaković.

Ravnateljica Marta Drofenik je v svojem nagovoru poudarila, da je pomemben trikotnik sodelovanja – starši, zaposleni in otroci. Dokazali so, da jim je to uspelo, saj so starši s prostovoljnimi prispevki zbrali 900€. 

Obiskovalce sta nagovorila tudi podžupan občine Šmarje pri Jelšah Marjan Čuješ in članica sklada Otroškega vrtca Šmarje Jadranka Kincl.

Organizatorji so bili po končani prireditvi izjemno zadovoljni in ponosni, da jim jo je uspelo pripeljati do konca še bolje, kot so si jo sami na začetku zamislili.

 

Po koncu programa smo se pogovarjali z ravnateljico Otroškega vrtca. Poglejte, kaj o samem skladu in prireditvi pravi sama.

 

 

Otroci so pokazali, da so se v vrtcu poleg ostalih stvari naučili tudi peti. V čast svojim mamicam so jim skupaj z glasbenimi gosti – skupino Freya zapeli pesmico “Mamica je kakor zarja”.

 

 

V spodnjem posnetku si lahko ogledate nekaj odsekov s prireditve.

 

 

 Fotografije, ki so nastale, si lahko ogledate v fotogaleriji.

t/f/v: ŠR

Поймите меня, я, как опекун молодой девушки.

Морис заметил, что промчавшаяся манада была та самая, к которой мустанг еще недавно принадлежал.

Я быстро сбросил в воде пиджак и башмаки, а "дом под ключ ейск" так как был одет очень легко, то остальная одежда не стесняла моих движений.

В Бруке я получил посылку из деревни от своего шурина.

В воскресенье он всенародно проклял ее в костеле и кричал, что никакой Австралии не существует.

В эту минуту сквозь просвет "скачать moon river" в лесной чаще я увидел старый дом.