Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 15. 2. 2012


Prometna nesreča

13.2.2012, v popoldanskem času, se je v Podplatu zgodila prometna nesreča z materialno škodo. Do nesreče je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznice osebnega avtomobila. Policisti so po opravljenem ogledu nesreče kršiteljici izrekli globo.

Napadla sta ga psa

13.2.2012 so bili policisti obveščeni, da sta v Čači vasi psa napadla moškega, ki ju je uspel odgnati. Policisti so odšli na kraj in ugotovili, da se po okolici potikata psa, katerih lastnik ni bil znan. Policisti so obvestili zavetišče za živali, uslužbenci so psa ulovili in ju odpeljali v zavetišče. Med tem so policisti že našli lastnika psov in bodo zoper njiju tudi ukrepali.

Izrekli prepoved približevanja

8.2.2012 so policisti PP Rogaška Slatina posredovali pri družini iz okolice Rogaške Slatine. V slednji je prišlo do spora med sinom in starši. Sin je pričel fizično obračunavati z očetom, nato pa še z materjo. Kršitelj je pred prihodom policistov odšel, vendar so ga kmalu izsledili in mu na podlagi zakona o policiji izrekli prepoved približevanja. Ukrep prepovedi približevanja je v nadaljevanju potrdil tudi preiskovalni sodnik, ki ga je celo podaljšal. Zoper kršitelja bodo policisti izpisali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja nasilja v družini. 

 

 

 

 

                                                           Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                           policijski inšpektor I