Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Levje tekme na Janini


Kaj imajo skupnega ‘pležuhi’, žeblji, mladi levi in dober namen? Vsi štirje so bili prejšnjo soboto na smučišču Janina v Rogaški Slatini. Leo Klub Rogaška je pripravil 1. Leo snegfest ter s pomočjo organizatorjev in sponzrojev zbral 540 evrov.

Prvi sneg na najnižje ležečem smučišču v Sloveniji letos še ni gostil smučarjev, so pa minulo soboto sezono s ‘pležuhi’ in vrečami odprlii udeleženci dobrodelnega LEO snegfesta. Člani LEO kluba Rogaška so z organizacijo zabavnih zimskih iger, poimenovanih Leo snegfest, privabili tako snega željne domačine kot tudi prijatelje Lionizma iz različnih koncev Slovenije.

Za uspeh prireditve, na kateri so zbrali 540 evrov, so izjemno zaslužni vsi udeleženci in sponzorji, še posebej člani Smučarskega kluba Rogaška, ki so Leotom brezplačno odstopili urejeno smučišče. Zbrani izkupiček bodo namenili v dobrodelne namene. Prvi trije v kategorijah ‘vožnja s pležuhi,’ ‘vožnja z vrečami’ in ‘štafeta’ so bili na zaključni zabavi v lokalu Lipca Garden nagrajeni z medaljami, izdelanimi v  Steklarski šoli Rogaška. »Prve levje  dobrodelne zimske igre so imenitno uspele in želimo si, da postanejo tradicionalne in da se nam pridružijo vsi, željni zabave na snegu,« zaključuje predsednik Leo kluba Rogaška Samo Žogan.

P.Č.