Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 24. 1. 2012


Prometna nesreča

20.1.2012, v večernem času, se je v Dobovcu zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo. Policisti so pri ogledu kraja nesreče ugotovili, da je voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal v jarek. Vozniku je bila izrečena globa zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa.

Doma razgrajal

10.1.2012, v večernem času, so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v stanovanjski hiši na območju Rogatca. Policisti so na kraju ugotovili, da je kršitelj doma zmerjal svojo partnerko. Po posredovanju policistov se je umiril. Zaradi kršitve so mu policisti izrekli globo po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Izrekli prepoved približevanja

22.1.2012 so bili  policisti PP Rogaška Slatina obveščeni o grožnjah in nasilju v družini v okolici Rogaške Slatine. Policisti so na kraju ugotovili, da je kršitelj doma grozil in poskušal fizično obračunavati s svojo ženo in vnukom. Zaradi nevarnosti, da bo kršitelj svoje grožnje uresničil, so mu policisti izrekli ukrep prepovedi približevanja za 48 ur. Naveden ukrep je bil posredovan v presojo preiskovalnemu sodniku, ki ga je podaljšal še za osem dni. Zaradi izrečenih groženj bodo policisti zoper kršitelja podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Celju.

                                                                                                                       Boštjan Debelak

                                                                                                                Komandir policijske postaje

                                                                                                                     policijski inšpektor I