Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Kozjansko.info v letu 2011: 1800 člankov, 250 obiskanih prireditev, 321.566 obiskovalcev


Spoštovani obiskovalci Kozjansko.info, za nami je še eno skupno leto na vašem in našem regionalnem spletnem portalu. Ustvarjalci Kozjansko.info ga ocenjujemo kot uspešnega, saj je odziv bralstva iz leta v leto večji. Opažamo še, da se zavest o hitri, raznovrstni in bogati informaciji v pestrih foto in video prispevkih na Kozjansko.info, vse bolj širi v zavest ljudi.

V letu 2011 smo na Kozjansko.info objavili približno 1800 različnih prispevkov, na območju Kozjanskega in Obsotelja obiskali in dokumentirali 250 prireditev ter besedo, fotografijo in video preko svetovnega spleta prenesli v domove 321.566 obiskovalcev. Ti so na Kozjansko.info v minulem letu odprli 916.362 strani.

Letni doseg Kozjansko.info znaša 116.212 različnih obiskovalcev, kar pomeni, da je Kozjansko.info v letu 2011 obiskalo več kot dvakrat toliko različnih ljudi, kot jih živi na območju osmih občin Kozjanskega in Obsotelja. To nakazuje, da kozjansko-obsoteljski informativni portal obiskujejo ljudje s celotne Slovenije in tudi širše.

Po javno dostopnih podatkih o dosegu medijev (tiskanih, radijskih in drugih) je Kozjansko.info s tovrstnimi statistikami obiskanosti medij z največjim dosegom na območju Kozjanskega in Obsotelja

Vaše zaupanje pa nas ne dela samozadovoljne. Zavedamo se namreč, da imamo še precej rezerv na področju kvalitetnih novinarskih prispevkov, predvsem v smislu raziskovanja poglobljenih novinarskih zgodb o lokalni gospodarski, politični in drugi problematiki.

Raziskovanj perečih problemov, s katerimi se srečujejo naši ljudje, se v zadovoljivo velikem obsegu nismo uspeli lotevati tudi, ker smo precej svoje energije in časa namenili novemu velikemu projektu skupine Drugi svet: družbeno-informativnemu celjskemu spletnemu portalu Celje.info. Po novem tako lahko za nam bližnje knežje mesto enostavno in na enem mestu preverite, kaj dogaja ali si post festum ogledate fotografije in video prispevke z dogodkov, ki jih v Celju nikoli ne zmanjka.  

Nekaterim črnim napovedim navkljub verjamemo, da bo tudi leto 2012 na območju Kozjanskega in Obsotelja pestro, razgibano, veselo, polno novih izzivov in priložnosti za ustvarjalne in delovne ljudi. Želimo, da bi takšno bilo tudi za vas in obljubljamo, da bomo sodelavci Kozjansko.info vestno in pozorno spremljali ter dokumentirali vse presežke izpod rok kreativnih ljudi Kozjanskega in Obsotelja. Na nekatere izmed njih bomo kmalu ponovno opozorili v že tradicionalni lestvici 50 najvplivnejših Kozjanskega in Obsotelja v letu 2011, ki jo lahko pričakujete v drugi polovici januarja.

Vabimo vas še k ogledu prispevka z nekaterimi zanimivimi statistikami projektov Drugega sveta.

 

 

 Rok Čakš