Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Rajmax d.o.o. – pvc okna, vhodna vrata, garažna vrata in senčila


Podjetje Rajmax se že od leta 1998 ukvarja s proizvodnjo in montažo PVC in ALU stavbnega pohištva. Na samem začetku je podjetje delovalo na 100 m2, zaposlene pa so bile tri osebe. Danes delujejo na 1000 m2, z dvajsetimi zaposlenimi. PVC in ALU stavbno pohištvo izdelujejo v prostorih, ki so opremljeni s sodobno in tehnološko opremo.

Glavni produkt so proizvodi iz PVC profilov priznanega nemškega proizvajalca TROCAL. Strankam nudijo izdelavo, dobavo in vgradnjo stavbnega pohištva, dobavo in montažo garažnih vrat, senčil, notranjih in zunanjih polic ter zaključna dela po sistemu RIGIPS, brezplačno opravijo izmere in svetovanja na domu.
Novost v njihovem programu so drsna avtomatska vrata ATS.

Vabljeni k obisku njihove spletne strani www.rajmax.si , kjer lahko izveste več o aktualni akciji, ki traja do konca marca 2012 in v kateri vam za ceno petkomornega nudijo šetkomorni okenski profil. Na spletni strani akcije preberite tudi, v čem je prednost takšnega profila

Svoje poslovalnice imajo v Novi Gorici, Novem mestu, Ljubljani in Mariboru. Odprti so vsak dan od 7.00 do 15.00 ter v soboto od 8.00 do 12.00.

 

Obiščite www.rajmax.si

*Promocijska novica