Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

PP Rogaška Slatina: 6. 12. 2011


Prometna nesreča s telesnimi poškodbami

1.12.2011, v večernem času, se je na cesti Podplat – Pečica zgodila prometna nesreča, v kateri je bilo udeleženo eno vozilo. Do nesreče je prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, pri čemer je voznik izgubil oblast nad vozilom in zapeljal z vozišča. V nesreči se je telesno poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Bolnišnico Celje. Zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo so mu policisti izrekli globo.

Pridržan zaradi vožnje pod vplivom alkohola

3.12.2011, v nočnem času, so policisti PP Rogaška Slatina ustavili in kontrolirali 29-letnega voznika osebnega avtomobila. Pri tem so ugotovili, da vozi pod vplivom alkohola, saj  je alkotest pri preizkusu pokazal 0,62 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku so policisti na podlagi Zakona o pravilih cestnega prometa odredili pridržanje, prav tako mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, ki je bilo skupaj z obdolžilnim predlogom predano sodišču.

Tatvina cepilca drv

5.12.2011 so bili policisti PP Rogaška Slatina obveščeni, da je neznani storilec ta dan v Žahenbercu odtujil cepilec drv domače izdelave, vreden cca. 300 EUR. Policisti o storilcu še zbirajo obvestila, nato bodo o dejanju obvestili Okrožno državno tožilstvo v Celju.

 

 

                                                        Boštjan Debelak

                                                           komandir policijske postaje

                                                         policijski inšpektor I