Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Namizni tenis: rezultati božično-novoletnega turnirja v Kozjem


  Tenis klub Kozje se tudi v zaključku leta 2011 ni izneveril tradiciji in je ponovno organiziral tradicionalni Božično-novoletni turnir v namiznem tenisu. Turnirja se je v telovadnici OŠ Kozje udeležilo 25 tekmovalcev iz raznoraznih krajev Slovenije.
 
Tekmovalci so bili razdeljeni v dve starostni kategoriji, do in nad petdeset let. Predtekmovanje je potekalo po skupinah iz katerih so se uspešnejši uvrstili v četrtfinalne obračuna na izpadanje, manj uspešni pa v tolažilni turnir. V starejši starostni kategoriji je zmagovalec turnirja postal Gorazd Štor iz Štor, na drugo mesto se je uvrstil Boris Škoberne iz Celja in na tretje Ciril Kozjek iz Voklega. V tolažilni skupini je bil najboljši Maks Burger iz Domžal.
 
V mlajši starostni kategoriji je turnir osvojil Matevž Žgank iz Celja, drugi je bil Borut Rostohar z Krškega in tretji Miran Filipančič iz Sedlarjevega. Najboljši v tolažilni skupini mlajših je bil Edi Ravnjak iz Slovenskih Konjic, ki igra namizni tenis na invalidskem vozičku. Po odigranem posamičnem turnirju so se igralci pomerili še v dvojicah v enotni starostni kategoriji.
 
Najuspešnejša je bila dvojica Žgank – Hribernik, na drugo mesto se je uvrstila dvojica Škoberne – Filipančič in na tretje mesto Gorazd in Vojteh Štor. Božično novoletni turnir je še enkrat več izpolnil pričakovanja , tako v kvantitativnem kot v kvalitativnem merilu.
 
Pokale in medalje sta najboljšim tekmovalcem in dvojicam podelila predsednik Tenis kluba Kozje Roman Gradišek ter vodja namiznoteniške sekcije in vodja turnirja Ervin Perčič, ki sta se vsem udeležencem zahvalila za udeležbo in jih povabila na turnirje v Kozje tudi v prihodnje.
 
R.G.