Prosta delovna mesta Klikni tukaj za aktualne zaposlitvene oglase

Več manjših požarov na območju


  
Z Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje poročajo o več manjših požarih, ki so se v zadnjih dneh zgodili na območju Obsotelja in Kozjanskega.
 
Na Martinovo je nekaj pred 20. uro v kuhinji Gostišča Štorman v Šmarju pri Jelšah zagorelo pregreto olje. Ogenj so pogasili gasilci PGD Šmarje pri Jelšah. Materialna škoda ni nastala.
 
V soboto je okoli 20.30 v Podplatu zagorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Steklarna Rogaška Slatina in PGD Kostrivnica so požar pogasili. Policisti so kasneje ugotovili, da je bil požar podtaknjen, ogenj pa je povzročil za okoli 50 000 evrov materialne škode.
Ob istem času je na avtocesti pri naselju Pletovarje, občina Šentjur, zagorelo na podvozju tovornega
vozila. Ogenj so začeli gasiti delavci DARS-a in voznik, dokončno pa so ga pogasili gasilci PGE Celje. 
 
V nedeljo je nekaj pred 16. uro v Jelcah, občina Šentjur, v stanovanjski hiši vnel tram ostrešja zaradi pregretega dimnika. Gasilci PGD Slivnica pri Celju so tleči tram pogasili, prezračili prostore in jih preventivno pregledali. 
 
Pol ure kasneje so v Olimju zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Posredovali so gasilci PGD Pristava in PGD Podčetrtek, ki so po izgoretju saj preventivno pregledali dimnik. Materialna škoda ni nastala.